Dementor KTM, un an de activitate

Dementor, unicul dealer KTM din România a aniversat un an de activitate. Cu acest prilej a fost prezentat pentru prima dată în Europa Centrală şi de Est cel mai mic model „naked » al constructorului austriac - KTM 125 Duke.

Dementor KTM, un an de activitate Dementor KTM, un an de activitate

De-a lungul primului sezon, activitatea Dementor s-a desfăşurat în jurul conceptului ce caracterizează brand-ul KTM, "Ready to Race". Unul din cele mai importante obiective din primul an a fost consolidarea KTM pe piaţa din România. Printr-o serie de măsuri, care au inclus discounturi şi campanii de ajustare a preţurilor unor motociclete pentru ca acestea să fie cât mai accesbile pe piaţa noastră, s-a reuşit ca Dementor să fie printre primii dealeri din Europa.

Implicarea în motorsport a venit firesc, aceasta materializându-se atât prin susţinerea echipei de motocross Top Cross TCS şi a pilotului Adrian Răduţă (acesta a devenit pentru a doua oară campion est european), cât şi prin sprijinirea team-ului Vectra Racing ai cărei piloţi au concurat în Campionatul Mondial de Rally-Raid. În plus, s-au acordat discounturi speciale tuturor sportivilor care au achiziţionat produse atât din gama moto cât şi din gama powerwear şi powerparts. Din luna iulie, implicarea în motorsport s-a extins prin formarea echipei Dementor Rally, ai cărei piloţi sunt Dan Tatoiu şi Sidonia Tatoiu.

Până la finalul anului, Dementor se va extinde în domeniul online. Datorită magazinului online, clienţii din întreaga ţară vor avea acces mai uşor la produsele Dementor.

Din 2011, clienţii vor avea la dispoziţie o gamă mai largă de echipament şi accesorii, având în vedere că Dementor a devenit importator Auner. Auner este cel mai mare furnizor de echipamente moto din Austria avand in gama printre altele si produsele Fox, Alpinestars si Scott.

Activitatea Dementor se va extinde anul viitor şi în domeniul scuterelor. Astfel, se vor putea achiziţiona scutere Dementor produse chiar în România.

În ceea ce priveşte motorsportul, se vor continua parteneriatele cu Adrian Răduţă - Top Cross TCS şi Vectra Racing. Iar motorul a tot ce înseamnă Dementor, Dan Tatoiu va reveni în Campionatul Mondial de Rally-Raid. Sportivii vor avea ca şi în primul an o serie de avantaje, atât ei cât şi ceilalţi clienţi urmând să beneficieze de carduri de fidelitate Dementor. Pentru a veni în sprijinul sportivilor care nu au posibilitatea să îşi achziţioneze o motocicletă nouă - atât la motocross cât şi la enduro - Dementor le dă prilejul să închirieze motociclete şi să beneficieze de asistenţă tehnică.

Implicarea în motorsport, continuă în 2011 şi cu susţinerea unui pilot în Romanian SuperBike.

Echipa de raliuri va concura la toate etapele din Campionatul Naţional de Raliuri, iar Dementor Rally va deveni şi un furnizor pentru piloţii din acest campionat.

Pentru popularizarea motociclismului în rândul tinerilor, în sezonul 2011 se va organiza trofeul Dementor KTM 125 Duke. Pe circuitele de karting din ţară se vor organiza curse de scutere câştigătorul campionatului urmând să intre în posesia naked-ului 125 Duke. Disponibil începând cu primăvara viitoare la un preţ estimat de 3.000 euro, 125 Duke este o motocicletă creată pentru adolescenţii pasionaţi de două roţi. Aceeaşi echipă care în urmă cu câţiva ani realiza Super Duke, ridicând standardele când vine vorba de dinamism, a conceput şi 125 Duke. Motorul este un monocilindru în 4 timpi de 124,7 cmc ce dezvoltă 15 CP la 10.500 rpm.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.