Dementor KTM, un an de activitate

Dementor, unicul dealer KTM din România a aniversat un an de activitate. Cu acest prilej a fost prezentat pentru prima dată în Europa Centrală şi de Est cel mai mic model „naked » al constructorului austriac - KTM 125 Duke.

Dementor KTM, un an de activitate Dementor KTM, un an de activitate

De-a lungul primului sezon, activitatea Dementor s-adesfăşurat în jurul conceptului ce caracterizează brand-ul KTM,"Ready to Race". Unul din cele mai importante obiectivedin primul an a fost consolidarea KTM pe piaţa din România.Printr-o serie de măsuri, care au inclus discounturi şi campanii deajustare a preţurilor unor motociclete pentru ca acestea să fie câtmai accesbile pe piaţa noastră, s-a reuşit ca Dementor să fieprintre primii dealeri din Europa.

Implicarea în motorsport a venit firesc, aceastamaterializându-se atât prin susţinerea echipei de motocross TopCross TCS şi a pilotului Adrian Răduţă (acesta a devenit pentru adoua oară campion est european), cât şi prin sprijinirea team-uluiVectra Racing ai cărei piloţi au concurat în Campionatul Mondial deRally-Raid. În plus, s-au acordat discounturi speciale tuturorsportivilor care au achiziţionat produse atât din gama moto cât şidin gama powerwear şi powerparts. Din luna iulie, implicarea înmotorsport s-a extins prin formarea echipei Dementor Rally, aicărei piloţi sunt Dan Tatoiu şi Sidonia Tatoiu.

Până la finalul anului, Dementor se va extinde îndomeniul online. Datorită magazinului online, clienţii dinîntreaga ţară vor avea acces mai uşor la produsele Dementor.

Din 2011, clienţii vor avea la dispoziţie o gamă mai largă deechipament şi accesorii, având în vedere că Dementor a devenitimportator Auner. Auner este cel mai mare furnizor de echipamentemoto din Austria avand in gama printre altele si produsele Fox,Alpinestars si Scott.

Activitatea Dementor se va extinde anul viitor şi în domeniulscuterelor. Astfel, se vor putea achiziţiona scutere Dementorproduse chiar în România.

În ceea ce priveşte motorsportul, se vor continuaparteneriatele cu Adrian Răduţă - Top Cross TCS şi Vectra Racing.Iar motorul a tot ce înseamnă Dementor, Dan Tatoiu va reveni înCampionatul Mondial de Rally-Raid. Sportivii vor avea ca şi înprimul an o serie de avantaje, atât ei cât şi ceilalţi clienţiurmând să beneficieze de carduri de fidelitate Dementor. Pentru aveni în sprijinul sportivilor care nu au posibilitatea să îşiachziţioneze o motocicletă nouă - atât la motocross cât şi laenduro - Dementor le dă prilejul să închirieze motociclete şi săbeneficieze de asistenţă tehnică.

Implicarea în motorsport, continuă în 2011 şi cususţinerea unui pilot în Romanian SuperBike.

Echipa de raliuri va concura la toate etapele din CampionatulNaţional de Raliuri, iar Dementor Rally va deveni şi un furnizorpentru piloţii din acest campionat.

Pentru popularizarea motociclismului în rândul tinerilor, însezonul 2011 se va organiza trofeul Dementor KTM 125 Duke. Pecircuitele de karting din ţară se vor organiza curse de scuterecâştigătorul campionatului urmând să intre în posesia naked-ului125 Duke. Disponibil începând cu primăvara viitoare la un preţestimat de 3.000 euro, 125 Duke este o motocicletă creată pentruadolescenţii pasionaţi de două roţi. Aceeaşi echipă care în urmă cucâţiva ani realiza Super Duke, ridicând standardele când vine vorbade dinamism, a conceput şi 125 Duke. Motorul este un monocilindruîn 4 timpi de 124,7 cmc ce dezvoltă 15 CP la 10.500 rpm.