Die Bike - motocicleta cu biodiesel

Die Bike, construită de un grup de ingineri din Oakland, California, poluează cu 78% mai puţin decât o maşină cu motor diesel normal.

Die Bike - motocicleta cu biodiesel Die Bike - motocicleta cu biodiesel
Die Bike, construită dintr-un şasiu de motocicletă şi având un motor diesel de maşină, modificat pentru a funcţiona cu biocombustibil, a fost supusă de curând unui test, în care a atins viteza maximă de 210 km/h. Constructorii săi au declarat că motocicleta este capabilă să atingă chiar şi 260 de km/h, cu ajutorul unor mici modificări. Motocicleta a fost construită în 6 luni, preţul ajungând la 20.000 de dolari.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.