Ducati Hyperfighter

Italienii pregătesc ceva extrem de suculent pentru ducatişti, păcat că vara este pe sfârşite.

Ducati Hyperfighter Ducati Hyperfighter

Hyperfighter este o creaţie la care nu prea s-a luat în calcul compromisul. S-a pornit de la partea tehnică a lui 1098R şi s-a adăugat Ducati Integrated Exhaust System – o premieră - sistemul de evacuare este integrat în partea de cadru a motocicletei care susţine şaua.

Din start atât din punct al performanţelor cât şi al designului lucrurile au luat-o razna. Pentru a preveni arderea zonelor delicate, evacuarea a fost izolată cu ajutorul materialelor utilizate de NASA la izolarea termică a navetei spaţiale. Mare parte a componentelor vor fi din fibră de carbon ceea ce va conduce la un monstru mecanic extrem de uşor. Hyperfighter se pare că va fi prezentat în premieră la EICMA 2008.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.