Ducati – Probleme?

Pierre Terblanche, părintele lui Ducati Multistrada şi omul care a supervizat naşterea noilor modele modele Ducati a părăsit firma din Borgo Panigale.

Ducati – Probleme? Ducati – Probleme?
Terblanche a spus că îşi doreşte să înfiinţeze propriul studio de design, însă gurile rele spun că acesta nu vede viitoarele modele Ducati cu aceeaşi ochi ca şi noii diriguitori ai companiei.

Sud-africanul Pierre Terblanche şi-a început cariera de designer în anii '80 trecând pe la Rolls Royce şi Volkswagen. În 1989 a trecut la două roţi şi a colaborat cu Massimo Tamburini la crearea lui Ducati 916. În aceeaşi perioadă Terblanche a desenat Ducati Supermono şi Cagiva Canyon iar mai apoi Ducati Multistrada. Cea mai controversată creaţie a sa este 999, un model care, deşi apreciat ca model de sine stătător, nu a reuşit să egaleze succesul lui 916. Cea mai apreciată creaţie a designerului este Hypermotard, conceptul prezentat în 2005 devenind anul trecut un model de serie.

Terblanche a fost exclus din echipa care a creat noua generaţie de supersportive, conducerea Ducati considerând că experimentele stilistice ale sud-africanului nu coincid cu strategia expansionistă a noului proprietar.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.