Guvernul italian ia măsuri în privinţa poluării

Ministerul italian al mediului a alocat un buget de 15 milioane de euro pentru întinerirea parcului de mopede.

Guvernul italian ia măsuri în privinţa poluării Guvernul italian ia măsuri în privinţa poluării
Orice italian care casează un moped mai vechi de 2001 şi îl înlocuieşte cu un vehicul electric pe două roţi primeşte 1000 de euro, iar cheltuielile de "demolizione" sunt suportate de către stat.

Guvernul italian a aprobat această măsură pentru a încuraja casarea mopedelor poluante care circulă încă pe şoselele italiene. În Italia sunt înregistrate aproape 6 milioane de mopede din care 5 milioane sunt mai vechi de 6 ani şi sunt echipate cu motoare în doi timpi, fără catalizator.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.