Honda CBR 1000RR 2008

Cea mai bătrână dintre supersportivele japoneze de un litru, aflate în acest moment pe piaţă, este Honda CBR 1000RR, care vine cu un nou model 2008.

Honda CBR 1000RR 2008 Honda CBR 1000RR 2008

Suzuki a renovat din temelii Gixxerul, Yamaha a lansat o nouă generaţie a lui R1, iar noul Ducati 1098 se vinde ca pâinea caldă. Nu este de mirare, deci, că, înainte de saloanele moto de la sfârşitul anului, o mulţime de zvonuri se nasc în jurul noului CBR.

Se pare că cel mai nou zvon îşi are rădăcina chiar în atelierele de creaţie ale producătorului nipon, unele schiţe ale noului sistem de evacuare ajungând pe mâinile ziariştilor. Sub silueta stilizată a lui 954 se poate întrezări un sistem de evacuare inspirat de cel folosit de RCV 212, amplasat sub motor. Dacă sistemul asemănător îi va supăra pe fanii actualei generaţii (cu toba sub şa) sau va fura fanii lui R6, vom vedea abia după lansarea programată în Septembrie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.