Honda - EICMA Milano 2007

Honda a prezentat la Salonul Moto de la Milano noul concept DN-01.

Honda - EICMA Milano 2007 Honda - EICMA Milano 2007
Honda CB 900FCB 1000R. Poate că ar fi trebuit să i se spună Hornet 1000 sau Big Hornet însă cei de la Honda au vrut probabil să evite semi-eşecul lui CB900F, când Hornet-ul mare a fost eclipsat de fratele mai mic. Cu un motor preluat de la CBR 1000RR şi un cadru derivat din cel al fratelui mai mic, CB1000R intră în conflict direct cu Kawasaki Z1000, cu Yamaha FZ1 şi chiar cu Ducati Monster S4R. Conceptul DN-01 a primit undă verde. Honda devine astfel al doilea producător care oferă o motocicletă cu transmisie automatică după Aprilia. Spre deosebire de italieni, Honda îmbracă acest concept într-o vestimentaţie touring, fructificând astfel şi mai bine avantajele unei transmisii automate.

Despre noul CBR 1000 RR vă vorbisem deja şi promitem să revenim cu mai multe detalii în cel mai scurt timp. Motocicleta care poate de toate dar nu se laudă, CBF 600, a primit noul propulsor cvadricilindric de la fraţii mai sportivi CBR 600RR şi Hornet 600.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.