Honda Motociclete - un nou dealer

“Motor Show”, noul dealer Honda Motociclete din Bucureşti, îşi începe activitatea în luna aprilie, fiind amplasat în centrul capitalei, pe Bulevardul Gheorghe Duca, în zona Gării de Nord.

Honda Motociclete - un nou dealer Honda Motociclete - un nou dealer

“Am deschis noul showroom din pasiune pentru motociclism, dar şi din dorinţa de a oferi celor ce iubesc această lume, motociclete şi echipamente de calitate şi de înaltă siguranţă. De asemenea, “Motor Show”, este unicul importator în România al mărcilor de echipamente Clover şi Bell”, a declarat Toni Salabasev, unul dintre cei doi parteneri ai “Motor Show”.

În anul 2007, vânzările de motociclete din România au crescut cu aproape 80% faţă de anul precedent, tendinţa menţinându-se şi pentru următorii ani. Honda a vândut anul trecut în România 250 de unităţi, iar pentru 2008 se aşteaptă vânzări de aproximativ 300 de unităţi. Pentru Honda, preţurile pornesc de la 2.600 euro pentru un scooter Zoomer şi ajung la 25.300 euro pentru modelul Gold Wing.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.