Honda şi Yamaha anunţă motociclete electrice

Adică vom avea motociclete care nu vor mai speria vecinele septuagenare? Da, aşa promit cei de la Honda şi Yamaha că vor promova motoarele electrice...nu de dragul pensionarelor însă.

Honda şi Yamaha anunţă motociclete electrice Honda şi Yamaha anunţă motociclete electrice

Yamaha intenţionează să lanseze o gamă de motociclete electrice până în 2010, cu o autonomie de 100 kilometri la o încărcare, comparabilă cu modelele cu motoare de 50 centimetri cubi, potrivit publicaţiei.

Honda, lider pe piaţa globală a motocicletelor, va lansa la rândul său, în 2011, modele bazate pe baterii cu litiu-ion, primul client fiind Serviciul Poştal din Japonia, care ar putea achiziţiona circa 90.000 de unităţi pentru a-şi înlocui flota.

Oficiali ai Honda Motor şi Yamaha Motor au declarat că cele două companii produc motociclete electrice, dar încă nu s-au luat decizii concrete privind preţurile sau momentul introducerii pe piaţă, conform Mediafax.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.