Husqvarna 450TC şi TE310

Cu ocazia salonului moto de la Barcelona, Husqvarna a prezentat două noi modele care elimină un gol din oferta constructorului.

Husqvarna 450TC şi TE310 Husqvarna 450TC şi TE310
Husqvarna 450TC, un nou enduroNoul TE 310 ridică numărul modelelor cu propulsoare în patru timpi dedicate enduro la 4 exemplare.Se doreşte un model care să îi satisfacă pe bikerii care preferă enduro şi sunt în căutarea unui propulsor mai mare de 250 cmc, dar cu aceleaşi avantaje pe care le oferă un model de cilindree mică – manevrabilitate, greutate redusă.

Husqvarna TC450 se adresează bikerilor cu ceva mai multă experienţă, dovadă şi faptul că la evoluţia modelului şi-au adus contribuţia Andrea Bartolini, Thomas Allier şi Christophe Martin – piloţi care evolueză în Campionatul Mondial MX3.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.