Indienii se extind pe piaţa moto

După ce au fost refuzaţi elegant de John Bloor, patronul Triumph Motorcycles, Bajaj auto a preluat 14,5% din acţiunile companiei austriece de motociclete KTM.

Indienii se extind pe piaţa moto Indienii se extind pe piaţa moto
Colaborarea cu austriecii vine ca o confirmare a interesului tot mai mare al sud-asiaticilor pentru motocicletele de capacitate cilindrică mai mare de 250 cmc. Oficialii Bajaj au declarat că pentru ei, importante sunt motocicletele echipate cu motoarele bicilindrice dar şi motocicletele echipate cu propulsoare monocilindrice. Tot ei au lăsat să se înţeleagă că vor fi dezvoltate modele de cilindree mică şi medie care vor fi vândute sub ambele branduri atât pe piaţa din Asia cât şi pe cea din Europa.

Indienii, producători de motociclete aproape necunoscuţi în Europa, dar unul dintre liderii de pe piaţa din orientul îndepărtat, mai au o colaborare cu un alt nume greu din industria moto, Kawasaki, fiind furnizor de componente pentru japonezi şi completând oferta acestora cu motociclete de mic litraj (ex: Eliminator 125). Colaborarea dintre cei doi producători asiatici a împlinit de curând 18 ani şi a fost extinsă permanent.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.