Moto Guzzi V7 Racer

Moto Guzzi V7 Racer, uneori drumul de la un concept bike până la prousul final este mai scurt decât ne putem imagina. Una dintre cele mai frumoase motociclete.

V7 este un nume de legendă în istoria Moto Guzzi. Înoferta constructorului italian se regăseşte un V7 şi un V7Cafe, modele cu o puternică tuşă retro în privinţadesignului.

Şi totuşi entuziasmul din jurul conceptului Moto Guzzi V7Clubman Racer trebuia materializat. Iniţial s-a numit V7 Classic,câtă vreme a fost în stadiul de zvon. Se va numi V7 Racer, va fiprodus într-o serie limitată, iar preţul în mod cert va fi pemăsură. Din punct de vedere tehnic nu diferă faţă de un V7 Cafe,acelaşi propulsor V-Twin la 90 de grade de 744 cmc caredezvoltă 49 CP şi 54 Nm.

Este o motocicletă cu un loc, sub cocoaşa din spate nu seascunde un al doilea loc. Se pare că în viitorul apropiat va fioferotă ca opţiune comandarea celui de al doilea loc şi ascăriţelor. De asemenea va fi disponibil opţional un sistem deevacuare Arrows în viitor. O mică operă de artă, o bijuterie motola care impresionează atenţia acordată detaliului.