Moto Guzzi V7 Racer

Moto Guzzi V7 Racer, uneori drumul de la un concept bike până la prousul final este mai scurt decât ne putem imagina. Una dintre cele mai frumoase motociclete.

V7 este un nume de legendă în istoria Moto Guzzi. În oferta constructorului italian se regăseşte un V7 şi un V7 Cafe, modele cu o puternică tuşă retro în privinţa designului.

Şi totuşi entuziasmul din jurul conceptului Moto Guzzi V7 Clubman Racer trebuia materializat. Iniţial s-a numit V7 Classic, câtă vreme a fost în stadiul de zvon. Se va numi V7 Racer, va fi produs într-o serie limitată, iar preţul în mod cert va fi pe măsură. Din punct de vedere tehnic nu diferă faţă de un V7 Cafe, acelaşi propulsor V-Twin la 90 de grade de 744 cmc care dezvoltă 49 CP şi 54 Nm.

Este o motocicletă cu un loc, sub cocoaşa din spate nu se ascunde un al doilea loc. Se pare că în viitorul apropiat va fi oferotă ca opţiune comandarea celui de al doilea loc şi a scăriţelor. De asemenea va fi disponibil opţional un sistem de evacuare Arrows în viitor. O mică operă de artă, o bijuterie moto la care impresionează atenţia acordată detaliului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.