Motoped Black Ops e cel mai tare moped din istorie. Am zis!

Când spui moped te gândeşti, de obicei, la o bicicletă cu motor. Şi nu greşeşti, fiindcă asta este definiţia mopedului, însă cei de la Motoped au reuşit să transforme unul dintre cele mai plictisitoare vehicule din istorie într-o maşinărie care arată pur şi simplu minunat.

Motoped Black Ops e cel mai tare moped din istorie. Am zis! Motoped Black Ops e cel mai tare moped din istorie. Am zis!

Motoped Black Ops este un moped care arată ca şi cum ar fi pregătit de orice. Adică uită-te şi tu la poze şi spune dacă nu e aşa.

Sigur, are doar un motor obosit de 49 cmc de pe o Honda CRF50 şi pedale pentru atunci când inimioara metalică dă de greu şi trebuie să o ajuţi cu picioarele, dar nimeni nu va arăta mai fain decât tine şi fumul de eşapament pe care îl vei lăsa, fără îndoială, în urma ta.

Dacă avea rachete era şi mai faină

Teoretic, chestia asta a fost gândită să meargă aproape oriunde – cu propulsie asigurată de motoraş sau, dacă rămâi fără benzină, cu forţa propriilor picioare. Şi pentru că toată lumea ştie că în pădure viaţa e grea, Motoped Black Ops vine cu două canistre de combustibil, o lopăţică, un toporaş, lumini, sfori şi… un harpon. Că na, mai trebuie să şi mănânci, nu?

Dacă vrei să pleci la drum cu chestia asta, nu uita să îţi iei la tine ochelarii de aviator din Primul Război Mondial

Trebuie doar să ai grijă să nu sperii căprioarele cu sunetul care anunţă că ai sosit: pppprrrrrrrrrrpppprrrrpprrrrrpprrrrprpr.