OCC E85 Chopper

Familia Teutul a creat prima ei motocicletă ce rulează cu etanol, încadrându-se în trendul ecologic al industriei auto-moto.

OCC E85 Chopper OCC E85 Chopper

Echipa de la Orange County Chopper a fost invitată în Iowa pentru a construi o motocicletă destinată mişcării ecologice “Join the Ride Iowa”. Rezultatul este unul spectaculos, tema principala fiind … porumbul.

Pe lângă paintjobul dedicat, detalii precum forma rezervorului de combustibil sau a capacului filtrului de aer au rolul de a sublinia capacitatea de creaţie aproape fără limită a celor de la OCC. Spiţele jantelor au designul unor pale de turbine de vânt, iar buşonul rezervorului are inscripţionat tipul de carburant folosit : E85.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.