Red Bull Romaniacs 2007

Francezul Michel Gau, câştigătorul ediţiei de anul trecut, va lua startul în ediţia a patra a competiţiei Red Bull Romaniacs (17 – 21 iunie 2007). Alături de el, se vor afla Cyril Despres şi David Casteau, primii doi clasaţi în Raliul Dakar 2007.

Red Bull Romaniacs 2007 Red Bull Romaniacs 2007

La startul competiţiei se vor afla 150 de piloţi, un record absolut pentru concursul ajuns anul acesta la ediţia a patra. 25 de piloţi la clasa Profesionişti (reprezentând 10 naţiuni), 66 de piloţi la clasa Experţi (în echipe de câte doi) şi 58 de piloţi la clasa Hobby (în echipe de câte doi sau trei piloţi) se vor întrece, în perioada 17 – 21 iunie, pe specialele din jurul oraşului Sibiu, Capitala Culturală Europeană 2007.

Christian Pfeiffer, campion mondial la indoor street bike freestyle, va face spectacol la Red Bull Romaniacs. Germanul nu numai că va concura în cel mai dur concurs de enduro din lume, dar a pregătit şi un show special în prologul ediţiei din acest an, programat duminică 17 iunie, ora 13:00, în centrul oraşului Sibiu. Timp de patru zile, în perioada 18 – 21 iunie, sunt programate probe extrem de solicitante din punct de vedere tehnic şi fizic, în munţii din jurul oraşului Sibiu, cu o lungime cuprinsă între 150 şi 200 de kilometri.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.