Red Bull Romaniacs 2008

Autor: Victor Gavril 04 aug. 2008 Știri auto

motocross, enduro, Anul acesta,în perioada 13-17 septembrie, va avea startul la Sibiu cea de a cincea ediţie a competiţiei Red Bull Romaniacs. Competiţia din ţara noastră este considerată ca fiind cea mai dificilă competiţie de enduro din lume iar în cei 5 ani de existenţăa reuşit să adune din ce în ce mai mulţi participanţi.

În cele 4 zile de off-road concurenţii vor străbate distanţe de până la 200 de km pe zi începând din zone uşor accesibile cum sunt cele din jurul sibiului până în zone dificile din Carpaţii Meridionali, situate la peste 2200 de metri. Deşi triplul campion mondial Cyril Despres nu va mai participa şi în acest an la ediţia de la Sibiu, în competiţie se vor întrece alte nume grele ale acestui sport din ţări precum Franţa, Germania, Noua Zeelandă.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide