Red Bull Romaniacs 2008

Cea mai dificilă competiţie de enduro din lume, desfăşurată la Sibiu, va aduna la start 225 de participanţi din 25 de ţări. Competiţia sub egida Red Bull este la a cinea desfăşurare a sa în România.

Red Bull Romaniacs 2008 Red Bull Romaniacs 2008

motocross, enduro, Anul acesta,în perioada 13-17 septembrie, va avea startul la Sibiu cea de a cincea ediţie a competiţiei Red Bull Romaniacs. Competiţia din ţara noastră este considerată ca fiind cea mai dificilă competiţie de enduro din lume iar în cei 5 ani de existenţăa reuşit să adune din ce în ce mai mulţi participanţi.

În cele 4 zile de off-road concurenţii vor străbate distanţe de până la 200 de km pe zi începând din zone uşor accesibile cum sunt cele din jurul sibiului până în zone dificile din Carpaţii Meridionali, situate la peste 2200 de metri. Deşi triplul campion mondial Cyril Despres nu va mai participa şi în acest an la ediţia de la Sibiu, în competiţie se vor întrece alte nume grele ale acestui sport din ţări precum Franţa, Germania, Noua Zeelandă.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.