Roehr 1250sc

Americanii mai inventează o marcă de motociclete, lucru care probabil nu va deranja peisajul moto de peste ocean unde mărcile autohtone pot fi numărate pe degetele de la o mână.

Roehr 1250sc Roehr 1250sc
Nu putem spune că Roehr este un producător, ci un fel de constructor de serie redusă. S-a afirmat în peisaj prin 1995 când şi-a propus să îşi construiască prima motocicletă. Rv 500 a fost prezentată în 2000.

Noul proiect, Roehr 1250sc, se apropie de finalizare. Versiunile de preproducţie au fost construite, iar constructorul american a anunţat că aşteaptă deja comenzi pentru noul model. Propulsorul este un V-Twin de 1250 cmc preluat de la Harley Davidson V-Rod.

Dacă propulsorul poate fi sau nu o garanţie a performanţelor, restul componentelor adaugă nume grele din industrie - Ohlins, Marchesini, Brembo, Akrapovic şi Pirelli.

Preţul motocicletei nu a fost anunţat încă, însă pentru a atrage valuri de simpatie producătorul a făcut publice datele tehnice. Propulsorul dezvoltă 180 CP la 9.500RPM datorită supra-alimentării, şi un cuplu motor de 156 Nm la 8.500 RPM
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.