Salonul moto de la Bucuresti

În perioada 28 aprilie – 1 mai va avea loc la complexul expoziţional Romexpo a cincea ediţie a Salonului de Motociclete Accesorii şi Echipamente Bucureşti. Toată "crema" motociclismului românesc va veni aici să expună tot ce are mai bun sau mai interesant.

Salonul moto de la Bucuresti Salonul moto de la Bucuresti

În organizarea aceluiaşi Motociclism SRL, SMAEB 2007 îşi va deschide porţile sâmbătă 28 aprilie şi va rămâne deschis până marţi 1 mai. Iniţial se vehicula ca perioadă de desfăşurare 6-8 aprilie, însă, deoarece aceasta coincidea cu sărbătorile pascale, s-a decis amânarea desfăşurării acestui eveniment. Dacă mini-vacanţa dată de guvern va fi un avantaj pentru expozanţi sau nu, mulţi dintre potenţialii vizitatori optând pentru excursia tradiţională, vom vedea probabil abia marţi.
Spre deosebire de anul trecut, ediţia 2007 a SMAEB va avea ca loc de desfăşurare pavilioanele 13, 14 şi 15, cu o suprafaţă totală similară cu cea a pavilionului central.

Ce ne aşteptăm de la SMAEB?

Ştim că vor fi prezenţi principalii importatori de motociclete, dar există şi posibili absenţi.

Dintre cei care au confirmat prezenţa, noul importator Ducati se pare că va aduce noul superbike 1098 şi multistrada de 1100, Honda va fi prezentă ca de obicei cu toate modelele disponibile pentru România, iar KTM va aduce 690 Supermoto.

Chiar dacă nu vom găsi chiar toate motocicletele lansate în urmă cu şase luni la Intermot şi EICMA, am putea găsi oferte intresante de echipamente sau accesorii. După cum am văzut anii trecuţi, nu toţi dealerii aleg să facă oferte în perioada asta.

În total vor fi peste 70 de expozanţi, iar dacă ne aducem aminte salonul de anul trecut cam tot atâtea fete cu "nurii la vedere", deci şi cei mai puţin interesaţi de motociclete vor avea cu ce să de delecteze.
Cu o suprafaţă totală de 11.000 de metri pătraţi, SMAEB 2007 a pregătit şi câteva activităţi în aer liber. Astfel a fost amenajat un poligon moto regulamentar pentru ca cei care nu au încă permis să-şi poată evalua aptitudinile, o zonă demonstrativă pentru ATV-uri, iar luni şi marţi vor avea loc mai multe curse pentru scutere organizate de FireMotorsport.

Biletele costă 5 RON şi permit participarea la o tombolă cu premii.

Program expoziţional:
Sâmbătă 28 Aprilie: 12-20;
Duminică 29 Aprilie: 10-20;
Luni 30 Aprilie: 10-20;
Marţi 1 Mai: 10-16.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.