SIAB 2007 - LIVE!

Harley Davidson devine prezent pe piaţă româna de motociclete prin intermediul dealerului ATS Motors.

SIAB 2007 - LIVE! SIAB 2007 - LIVE!

Cu ocazia Salonului Internaţional Auto de la Bucureşti, Harley Davidson şi-a anunţat lansarea pe piaţa moto din România. La stand pot fi admirate 15 modele Harley din gama 2008, printre care şi ediţia aniversară care omogiază cei 105 ani de existenţă Harley.

În viitorul apropiat va fi disponibil un magazin în care vor fi disponibile accesorii, dar şi vestimentaţia specifică, iar începând cu anul viitor va fi deschis primul showroom Harley Davidson care va dispune şi de service pentru modelele comercializate.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.