Sistem de siguranţă pentru pasagerii motocicletelor

Atunci când vine vorba să fii pasager pe o motocicletă riscul de a suferii un accident creşte foarte mult, datorită faptului că nu prea ai de ce să te prinzi cu fermitate. Acest lucru s-a întâmplat până acuma, deoarece s-a inventat un sistem de securitate denumit Moto-Grip.

Sistem de siguranţă pentru pasagerii motocicletelor Sistem de siguranţă pentru pasagerii motocicletelor

Moto-Grip este un sistem de securitate pentru pasagerul unei motociclete, relativ simplu, dar care permite celui din spate să se asigure foarte bine în timpul rulării motocicletei. Pasagerul din spatele motociclistului avea până în acest moment foarte puţine obţiuni de care să se ţină, fie de talia motociclistului, fie de "coada" motorului. În ambele variante prinderea nu-i tocmai foarte sigură.

Moto-Grip este practic un han pe care-l îmbracă cel din spatele ghidonului, hamul fiind prevăzut cu prinderi foarte rezistente. Ca date tehnice, prinderea are o tensiune de rupere de 907 kilograme şi poate suporta un pasager de până la 136 kilograme.

Mai multe informaţii pe www.apropo.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.