Subaru HS500

Autor: Oraan Mărculescu 23 nov. 2007 Știri auto
Subaru HS500

Morcyenews.com a anunţat marţi 20 noiembrie că monocilindrica Subaru HS500 ar putea apărea pe piaţă chiar din 2008 la un preţ imbatabil. Motorul se pare că este monocilindrul de 499 cmc răcit cu lichid pe care Subaru îl furnizează producătorului american de ATV-uri Polaris. Cu o distribuţie DOHC, acesta este capabil să ofere o putere maximă de 50 CP, respectând în acelaşi timp cele mai severe norme de poluare.
Motocicleta are, conform site-ului britanic un cadru din aluminiu fabricat în china după specificaţiile Subaru. Studiind atent singura imagine disponibilă se poate observa un cadru mixt (partea frontală din oţel tubular şi partea mediană din aluminiu) în ton cu ultima modă.

Tot din imagine se remarcă furca inversată şi etrierul frontal radial cu patru pistoane. Apariţia unei motociclete cu patru steluţe pe rezervor ar explica motivul pentru care Subaru s-a apucat de produs motoare pentru ATV-uri. După ce au adunat experienţă pe cheltuiala celor de la Polaris, japonezii se pot apuca acum de construit propriile motociclete.

În România, monocilindrul Subaru poate fi găsit atât pe ATV-urile americane, cât şi pe cele ale producătorului taiwanez Dinli dar cu o cilindree redusă la 450 cmc şi din câte am auzit, sunt foarte reuşite.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:



Comentarii
Inchide