Trirod F3 Adrenaline

Fenomenul trikerelor se extinde din ce în ce mai mult, iar imaginaţia celor care le construiesc pare să nu aibă limite. Trirod F3 Adrenaline este un astfel de exemplu.

Trirod F3 Adrenaline Trirod F3 Adrenaline
Trikerul din imagini este conceput în primul rând pentru adrenalina pe circuit, dar se pretează şi la incursiuni rapide pe şosele.

Faţă de trikerele obişnuite, derivate din motociclete, F3 Adrenaline se bazează pe formula cu două roţi în faţă, ceea ce îi conferă o mai bună stabilitate, în timp ce motorul şi transmisia nu suferă modificări prea mari. Propulsorul este unul de mare clasă, un V-Twin de provenienţă Harley Davidson şi care este, cu cei 120 cubic inch capacitate, un corespondent al "small block"-urilor de pe truck-urile americane.

Toate componentele "caroseriei" sunt fabricate din fibră de carbon, ceea ce duce la o masă de 340 kg, mai puţin decât majoritatea cruiserelor Harley Davidson. Despre performanţele propulsorului încă nu sunt detalii, dar este de aşteptat un tuning serios, care să tortureze roata de 20" din spate, încălţată de un pneu Pirelli P Zero Nero de 325/25 R20 (cele două jante din faţă sunt de "numai" 18"). Vehiculul este programat pentru producţie începând cu a doua jumătate a lui 2008.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.