Turneul internaţional Harley-Davidson a ajuns şi la Bucureşti

Un transport special de 23 de motociclete Harley-Davidson a ajuns zilele trecute la Bucureşti pentru ca toţi cei pasionaţi de legenda americană pe două roţi să le poată testa într-un power ride. Vobim, desigur, despre evenimentul internaţional Harley on Tour.

Turneul internaţional Harley-Davidson a ajuns şi la Bucureşti Turneul internaţional Harley-Davidson a ajuns şi la Bucureşti

Evenimentul internaţional Harley on Tour, care poartă prin toată lumea un transport special de 23 de motociclete legendare Harley-Davidson, a ajuns, în 2014, şi în România. În cadrul turneului, pasionaţii au putut testa modelele producătorului moto american într-un power ride.

Transportul misterios a ajuns la Bucureşti într-o zi de miercuri şi a fost precedat de o paradă a membrilor comunităţii Harley Owners Club (H.O.G.) pe un traseu prin centrul capitalei care a stârnit curiozitatea şi a întors privirile trecătorilor.

La eveniment şi-au făcut apariţia şi nume precum Bogdan Stelea sau Roxana Ciuhulescu

Apoi, pe parcursul weekend-ului, în jur de 300 de iubitori ai legendelor americane pe două roţi s-au arătat interesaţi de testarea celor 23 de modele aduse de caravana Harley on Tour. Mai exact, a fost vorba despre familiile Sportster, Dyna, Softail, V-Rod şiTouring.

Evenimentul Harley on Tour este organizat în 16 ţări, de către un grup select de 30 de dealeri Harley-Davidson.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.