Vectrix electri-sport

Vectrix este producatorului primului maxiscuter electric ce poate satisface fara probleme nevoile de transport urban.

Vectrix electri-sport Vectrix electri-sport
Deşi are viteza maximă de 100 km/h şi o autonomie de până la 110 km scuterul Vectrix nu a prea convins cumpărătorii, poate şi pentru că arată prea a scuter cu benzină.

Producătorii sunt însă hotărâţi să reuşească. Pentru EICMA Vectrix a anunţat un nou model: o sportivă 100% electrică. Mai mult decât că va fi prima sportivă electrică de serie, nu se stie, dar cu siguranţă vom afla mai multe dupa 6 noiembrie când va fi prezentată oficial în cadrul zilelor de presă de la EICMA, salonul moto de la Milano.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.