VIDEO: Vespalogy - o scurtă istorie a mărcii Vespa

Numele Vespa a devenit, de lungul vremii, sinonim cu scuterele mici. În clipul video de mai jos puteţi urmări o scurtă istorie a mărcii care a produs mai mult decât scutere – forme istorice.

VIDEO: Vespalogy - o scurtă istorie a mărcii Vespa VIDEO: Vespalogy - o scurtă istorie a mărcii Vespa

Vespa e unul dintre ele mai cunoscute şi îndrăgite mărci de scutere de pe Terra. Încă de la lansarea din 1946, modelul produs de compania italiană Piaggio a reprezentat rafinamentul şi stilul pur italian.

Numele are aproape 70 de ani, iar în tot acest timp italienii nu au stat degeaba şi au construit mai multe generaţii şi variaţii ale scuterului Vespa. Clipul de mai jos prezintă, pe scurt, istoria simbolului italian pe două roţi. Şi da, a existat şi o maşină Vespa, denumită Vespa 400, care a fost construită între 1957-1961 în Franţa.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.