Vilner Bulgari - Tuning exclusivist pentru Ducati Monster 1100 EVO

Ultima creaţie a bulgarilor nu are nici o legătură cu celebrul bijutier italian, ci este mai mult o versiune diavolească a modelului celor de la Ducati, Monster 11000 EVO.

Vilner Bulgari - Tuning exclusivist pentru Ducati Monster 1100 EVO Vilner Bulgari - Tuning exclusivist pentru Ducati Monster 1100 EVO

Noua creaţie a tunerului bulgar Vilner ne uimeşte încă de la prima vedere prin stilul agresiv pe care îl adoptă. Cu un look asemănător cu al unui streetfighter, Vilner Bulgari oferă exclusivitate şi performanţe uimitoare.

La exterior s-au modificat carenele, farul, iar codiţa a fost scurtată pentru un look mai agresiv. Vilner nu ne lasă să uităm că această motocicletă este una specială, existând numeroase logo-uri "Vilner Custom Bike".

Tunerul bulgar nu s-a oprit doar la îmbunătăţirea design-ului şi s-a ocupat şi de partea tehnică. Vilner Bulgari vine cu un plus de 10 CP, aducând puterea totală a motorului V-Twin de la 99 CP la 109 CP. Vilner a anunţat că se vor fabrica doar 100 de unităţi, dar fără a comunica şi preţul pachetului.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.