Vyrus unleashed

Probabil ca pe planeta exista inca destul de multi fani ai seriei Mad Max. Daca unii se multumesc sa adune postere si sa re-vizioneze peliculele, altii, inspirati de productie, se apuca de construit motociclete.

Vyrus unleashed Vyrus unleashed
Centrul italian specializat in sisteme de directie Vyrus a prezentat o editie speciala a modelului 984 C3. Initial, Vyrus a lucrat impreuna cu Bimota la dezvoltarea modelului Tesi, dar s-a decis intre timp sa produca un model propriu.
Propulsorul este preluat de la Ducati DS1000, dar ofera 100 CP. S-au utilizat alte materiale la realizarea propulsorului, pentru a mai salva cateva grame in final. Motocicleta surprinde prin suspensia fata si sistemul de directie, complet deosebit de modelul clasic. Sistemul este identic cu cel de la Bimota Tesi, iar in linii mari motocicleta este identica cu a producatorului italian, dar o particularizeaza aerul agresiv. Oricum numele este extrem de potrivit pentru aceasta creatie.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.