X8 Super Motor

X8 Super Motor, cu un motor în patru timpi de 5 CP, este o replică destul de fidelă a motardului italian de 1.100 cmc.

X8 Super Motor X8 Super Motor
La numai 4 ani, nu îi poţi da pe mână copilului pasionat de două roţi un Ducati, nu de alta, dar nici nu ar putea să îl încalece. Soluţia vine din îndepărtata China, care a intrat în domeniul moto destul de hotărâtă.

Cu mai puţin de un metru ampatament, cu o şa situată la aproape 60 cm înălţime şi cu un motor în patru timpi de 5 CP, X8 Super Motor este o replică destul de fidelă a motardului italian de 1.100 cmc. Pachetul include un cadru traillies cu subcadru negru, furca inversată reglabilă (sau cel puţin aşa se deduce din imagini, deşi nu ar fi prima motocicletă cu şuruburi de reglaj doar de formă) şi, mai ales, bascula monobraţ cu amortizor central cu gaz.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.