Yamaha - EICMA Milano 2007

Printre motocicletele prezentate la Milano, Yamaha aduce şi un model de scuter din gama maxi.

Yamaha - EICMA Milano 2007 Yamaha - EICMA Milano 2007
Yamaha YZF-R 125A fost updatat bestseller-ul clasei maxi-scuter T-Max. Deşi se credea că se va merge pe o creştere semnificativă a cilindreei, Yamaha a ales să facă doar un lifting facial, adoptând elemente de design de la motocicletele seriei FZ. Deşi aparent nu este foarte diferit de actualul model, R6 2008 a primit unele modificări tehnice, menite să o apropie de motocicletele de competiţie. Amortizorul spate vine direct de la sora mai mare iar ciclistica a fost modificată pentru a permite o mai bună exploatare a puterii. Masa proprie a crescut cu 4 kg.

Clasa sportivelor destinate puştilor de 16 ani a crescut puternic în ultimii ani iar Yamaha nu avea nici un model care să fructifice această stare de fapt. Depre noul YZF-R 125 aţi putut citi în avanpremieră pe Promotor.ro. WR 250 R/X versiunea stradală a modelului hard enduro ar putea repara semieşecul lui Tricker.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.