Yamaha MT-0S

Acum mai bine de un an, apărea pe scenele saloanelor internaţionale de profil conceptul Yamaha MT-0S, o evoluţie sportivă a monster-roadsterului nipon de aproape 1,7 litri.

Yamaha MT-0S Yamaha MT-0S

Impresionantul roadster Yamaha a primit un kit de carenaj care va permite pilotului să ajungă şi să rămână la viteza de top chiar dacă nu are ceafa unui culturist. Acum mai bine de un an, apărea pe scenele saloanelor internaţionale de profil conceptul Yamaha MT-0S, o evoluţie sportivă a monster-roadsterului nipon de aproape 1,7 litri. Conceptul beneficia de un carenaj sumar care să nu ştirbească imaginea spartană a lui MT-01 dar şi de suspensii upgradate sau elemente din aluminiu anodizat, tobe sport de mari dimensiuni şi far cu LED-uri.

Conceptul aşa cum a fost prezentat nu prea are multe şanse de a ajunge în showroomuri fiind mult prea costisitor pentru a purta sigla unui producător de masă cum este Yamaha. Publicul a apreciat însă avantajele unui carenaj, fie el unul sumar, şi producătorul nipon (mai exact importatorii europeni) a percutatat imediat. Ca urmare a fost dezvoltat şi acum este disponibil un kit aerodinamic pentru spartanul MT-01.

Kitul conţine un carenaj frontal care îmbracă farul original, un parbriz fumuriu, oglinzi montate pe carenă şi deflectoare de aer pentru a înlocui capacele originale ale filtrului de aer. De asemenea sunt incluse şi toate fitingurile necesare montării kitului fără modificări asupra cadrului sau a altor elemente originale. Pentru a permite o poziţie coborâtă sub parbriz, se poate folosi un montant de ghidon mai scurt, deasemenea inclus în kit.

Cu acest kit Yamaha MT-0S se transformă din roadster într-un cafe-racer veritabil în stilul motocicletelor de stradă din anii de glorie ai motociclismului european.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.