1.000.000 de BMW X5 produse

BMW X5 a ajuns la primul milion, în cei 11 ani de producţie SUV-ul german reuşind să devină unul dintre cele mai bine vândute automobile din segmentul său.

1.000.000 de BMW X5 produse 1.000.000 de BMW X5 produse

BMW a anunţat că la uzina Spartansburg din South Carolina a fost produs modelul al cărui număr de ordine se termină în şase zerouri. Mai exact, este vorba de un BMW X5 xDrive 35i, de culoarea Black Saphire, care va merge către un client din China. Primul SUV din istoria BMW intră astfel într-un club select al SUV-urilor, condus de Ford Explorer cu peste 5,5 milioane unităţi produse.

BMW X5 a apărut în 1999 şi bavarezii spun că începând cu acel an au lansat un nou curent cel Sport Activity Vehicle, formând o nişă într-o nişă. Prima generaţie BMW X5 a rămas în producţie până în 2006, şi pentru că a apărut într-o perioadă în care BMW încă deţinea Land Rover a împărţit anumite elemente comune cu modelul Range Rover HSE, mai exact sistemele Hill Descent System şi Off Road Engine Management.

A doua generaţie apărută în 2006 a mai adus o inovaţie în gama BMW, fiind primul automobil bavarez cu şapte locuri, având ataşat ca opţional un al treilea rând de scaune. Modelul se află încă în producţie, dar pentru anul curent BMW a prezentat un facelift care aduce mai aproape acest model de imaginea dinamică a fratelui BMW X6.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.