1.000.000 de mile cu un Camaro!

Emma Elly este o negresă de 72 de ani din Florida, deţinătoare a unui Chevrolet Camaro din 1970. În cei 38 de ani, femeia a reuşit să depăşească un milion de mile parcurse cu maşina ei!

1.000.000 de mile cu un Camaro! 1.000.000 de mile cu un Camaro!

Emma este foarte mândră de Camaro-ul ei albastru, pe care l-a condus zi de zi de când l-a cumpărat, acum 38 de ani. Întrebată care este secretul longevităţii maşinii, ea a răspuns, destul de mirată, că a avut foarte mare grijă de maşină - schimbul de ulei regulat şi vizite în service ori de câte ori apărea un zgomot suspect.

Chevy-ul Camaro este o maşină de serie, fără modificări. Iar, după 1,1 milioane de mile parcurse (adică peste 1,7 milioane de kilometri...), motorul şi transmisia sunt cele originale! Urmăriţi un scurt interviu cu Emma, precum şi un mic istoric al maşinii ei albastre, Chevy Camaro de 300 CP şi 38 de ani.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.