10 ani de Impreza P1

Poate cel mai celebră versiune de Impreza a fost sărbătorită de fani şi proprietari la sediul Prodrive din Anglia.

10 ani de Impreza P1 10 ani de Impreza P1

Anul 2000 a fost unul special pentru fanii Subaru. Impreza a cunoscut atunci poate cea mai apetisantă declinare din cariera sa de până atunci, şi de atunci până în prezent. Continuă să fie considerată una dintre cele mai bune versiuni Impreza construite.

Maşina a fost realizată de Prodrive, ascunde 280 CP sub capotă şi a devenit o legendă graţie performanţelor. 100 de Impreza P1 au debarcat la sediul Prodrive din Branbury, împreună cu alte 300 de Impreza şi 1.000 fani ai mărcii Subaru şi Prodrive. Maşina a fost prezentată în versiunea de stradă în 1999 la UK Motorshow şi a fost dezvelită de Richard Burns. Au fost produse 1.000 de exemplare, toate vopsite în culoarea albastră şi purtând numele Prodrive. Singurul model care a avut această onoare până în prezent.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.