100 de ani de Chevrolet

Pentru a-şi sărbători centenarul, Chevrolet lansează modelul electric Volt, donează 100 de autovehicule pentru ajutorarea copiilor nevoiaşi şi comandă o statuie modernă care va fi amplasată în oraşul natal al lui LouisChevrolet.

100 de ani de Chevrolet 100 de ani de Chevrolet

În vederea marcării centenarului,Chevrolet lansează în Europa model Volt. Începând cu data de 3 noiembrie 2011, Chevrolet Volt va fi prezent în showroomurile auto din Belgia, Franţa, Germania, Olanda şi Suedia.

"Anul acesta a fost plin de evenimente speciale, menite a sărbători moştenirea noastră alături de clienţii, angajaţii şi partenerii noştri de afaceri din întreaga lume. Astăzi, intrăm într-o nouă eră a mobilităţii împreună cu modelul Volt, ducând mai departe tradiţia de a proiecta autovehicule pentru a-i ajuta pe clienţii noştri să se bucure din plin de oportunităţile din viaţa lor",a declarat Wayne Brannon, Preşedinte şi Director General al Chevrolet Europe.

În decursul anului centenar, Chevrolet a organizat mai multe petreceri, nu pentru a primi cadouri, ci pentru a dona 100 de autovehicule noi Chevrolet - de la autovehicule Spark de oraş până la modele Orlando cu 7 locuri şi Captiva SUV - organizaţiilor SOS Satele Copiilor din Europa, Uzbekistan, Africa de Sud, Lesotho şi Israel.

În data de 3 noiembrie, Chevrolet va dărui organizaţiei SOS Children's Villages din Roma ultimele două autovehicule în cadrul unui eveniment special care va avea loc la periferia capitalei Italiei.

Chevrolet a sprijinit întotdeauna arta. Această tradiţie este dusă mai departe în oraşul elveţian în care s-a născut Louis Chevrolet, Chaux-de-Fonds, acolo unde Chevrolet Europe va aduce un omagiu cofondatorului companiei prin comandarea unei opere de artă care va fi expusă public în Parc de l'Ouest.

Patru echipe de artişti renumiţi se vor lansa într-o competiţie care va avea ca scop desemnarea echipei ce se va ocupa de crearea operei de artă. În martie 2012, un juriu alcătuit din reprezentanţi ai oraşului Chaux-de-Fonds şi ai Chevrolet, precum şi ambasadorul SUA în Elveţia şi Liechtenstein şi preşedintele Comisiei Federale de Artă din Elveţia va desemna proiectul câştigător.

Statuia va reprezenta un punct de referinţă, amintindu-le turiştilor care vizitează oraşul La Chaux-de-Fonds (inclus în patrimoniul mondial UNESCO) de una dintre cele mai renumite figuri ale oraşului şi de marca ce-i poartă numele.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.