100.000 de hibride Toyota în Europa

Pionieri în materie de maşini ecologice, japonezii au reuşit să depăşească o nouă barieră de vânzări pe bătrânul continent.

100.000 de hibride Toyota în Europa 100.000 de hibride Toyota în Europa

Vânzările totale combinate de hibride Toyota şi Lexus au atins numărul de 100.000 de unităţi de la începutul comercializării lor din 2000. Mai mult de jumătate din modele au fost comercializate în ultimele 13 luni, ceea ce arată o creştere puternică a interesului clienţilor europeni în salvarea planetei.

Chiar dacă multe dieseluri europene emit o cantitate mai mica de dioxid de carbon decât modele precum Prius, acesta din urmă s-a bucurat de cel mai mare succes, fiind vândut in 73.000 de unităţi. Toyota se aşteaptă ca vânzările anuale să creasca anul acesta pâna la 44500 de unităţi, pentru ca până în 2010, acestea să ajungă la 100.000 pe piaţa europeană, ce va reprezenta doar 10% din cea globală.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.