11 ani de când un Porsche a învins un Mustang. NEMESIS!

Unele momente din cursele de amatori merită întipărite pentru totdeauna în memoria internetului, aşa cum stau lucrurile şi cu acest video de acum 11 ani care a imortalizat cursa între un Porsche şi nemesisul său, un Mustang.

11 ani de când un Porsche a învins un Mustang. NEMESIS! 11 ani de când un Porsche a învins un Mustang. NEMESIS!

Uneori face bine să-ţi petreci ziua pe Reddit, aşa-ţi mai aduci aminte de cursele de amatori care merită să fie ţinute minte pentru totdeauna. Cum stau lucrurile şi în cazul acestui duel dintre un Porsche şi un Mustang pe un circuit, întâmplat chiar acum 11 ani de zile. 

Va reuşi oare Porschele să-şi ajungă din urmă Nemesisul său american? Back to the future:

via Jalopnik

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.