11 maşini BMW Seria 5, care nu au fost conduse niciodată, descoperite într-un depozit din Bulgaria - GALERIE FOTO

Au fost găsite abandonate într-un depozit din Bulgaria!

11 maşini BMW Seria 5, care nu au fost conduse niciodată, descoperite într-un depozit din Bulgaria - GALERIE FOTO 11 maşini BMW Seria 5, care nu au fost conduse niciodată, descoperite într-un depozit din Bulgaria - GALERIE FOTO

Mai multe maşini BMW Seria 5 (modelul E34), care nu au fost conduse niciodată, au fost găsite abandonate într-un depozit. Fotografiile prezintă un total de unsprezece maşini, zece sedane şi un break, depozitate în oraşul Blagoevgrad, din sud-vestul Bulgariei.

Toate autoturismele sunt produse în 1994 şi nu au fost niciodată înmatriculate. Vehiculele au fost cumpărate pentru un serviciu rent-a-car, dar, din motive necunoscute, nu au mai fost înmatriculate. 

Fotografiile din galerie arată sedanurile germane premium în starea lor actuală. Unele sunt zgâriate pe exterior, probabil din cauza condiţiilor precare de conservare, interioarele însă, par a fi noi. Unele dintre ele sunt încă învelite în folia de protecţie din fabrică.

Zvonurile spun că maşinile vor fi vândute în lunile următoare, însă nu este nimic oficial. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.