11.000 de comenzi Nissan Juke în Japonia în prima lună

Cel mai mic şi mai nou crossover Nissan se pare că a stârnit entuziasmul japonezilor, în prima lună de comercializare fiind înregistrate nu mai puţin de 11.000 de comenzi.

11.000 de comenzi Nissan Juke în Japonia în prima lună 11.000 de comenzi Nissan Juke în Japonia în prima lună

Japonezii erau încrezători în şansele micului Nissan Juke atunci când l-au lansat la Salonul Auto Geneva 2010, însă reacţiile publicului le-au depăşit aşteptările.

După prima săptămână, în Japonia se vânduseră deja 1.300 de unităţi, iar numărul comenzilor depăşise 5.000 de maşini. Un start foarte bun pentru vânzările auto, concretizat după o lună cu nu mai puţin de 11.000 de unităţi comandate - pentru amatorii de cifre exacte: 10.943 de comenzi.

Deloc surprinzător, cea mai dorită culoare a fost Radiant Red, nuanţa de roşu de pe modelul din reclame, 29% dintre clienţi optând pentru aceasta. Tot culoarea roşie a fost aleasă de 59% dintre clienţi pentru particularizarea interiorului.

În Europa se aşteaptă, de asemenea, cifre bune de vânzări, însă oficialii japonezi nu cred că potenţialii clienţi le vor provoca aceleaşi surprize ca în cazul modelului Qashqai, care efectiv a depăşit aşteptările departamentelor de marketing ale Nissan pe pieţele europene.

Pentru moment, Nissan devine constructorul cu cele mai multe modele SUV şi crossover în gamă pe piaţa europeană, Nissan Juke fiind al şaptelea membru al unei familii formate din Qashqai, X-Trail, Pathfinder, Patrol, Navara şi Murano. La care s-ar putea să se adauge în curând şi un frate cu badge Nissan pentru Dacia Duster...

În curând, ProMotor va testa în premieră noul Nissan Juke.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.