12.000 de angajaţi Ford din Europa vor rămâne fără locuri de muncă

Ford Motor anunţă joi că va concedia aproximativ 20% din întreaga forţă de muncă din Europa

12.000 de angajaţi Ford din Europa vor rămâne fără locuri de muncă 12.000 de angajaţi Ford din Europa vor rămâne fără locuri de muncă

Ford Motor anunţă joi că va concedia aproximativ 20% din întreaga forţă de muncă din Europa, circa 12.000 de angajaţi, până la finalul lui 2020 ca parte a unui proces complex de restructurare a diviziei sale europene aflate în dificultate, potrivit Ziarului Financiar.

În urma procesului de restructurare, care a fost anunţat treptat, numărul facilităţilor de producţie pe care le are Ford în Europa se va reduce de la 24 în prezent la 18 până la sfârşitul anului 2020. State precum Germania, Rusia sau SUA vor fi afectate cel mai mult de reducerea locurilor de muncă. 

„Separarea angajaţilor şi închiderea fabricilor sunt cele mai grele decizii pe care le-am luat”, a spus într-o declaraţie Stuart Rowley, preşedintele Ford pentru Europa. „Continuăm, ne-am concentrat pe construirea unui viitor durabil pe termen lung”, a mai menţionat el.  

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.