15 milioane de motoare în Ungaria

La 15 ani de la inaugurare, fabrica Audi din Ungaria a produs peste 15 milioane de motoare, fiind cel mai mare furnizor pentru producătorul german.

15 milioane de motoare în Ungaria 15 milioane de motoare în Ungaria
Potrivit lui Audi, uzina din Gyor este chiar a doua ca mărime din lume, celebrând a 15-a aniversare de la deschiderea din primăvara lui 1993. Audi Ungaria furnizează motoare pentru tot grupul Volkswagen şi a asamblat până acum 15,4 milioane de unităţi. La deschidere, 800 de angajaţi produceau 2000 de motoare, pentru ca acum 5800 de oameni să producă 7000 de propulsoare şi 300 de automobile în fiecare zi.

Pe când oare o să vedem asemenea rezultate şi în România?
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.