15 minute cu finlandezi zburători

Nu este o vânătoare de senzaţional. Doar un clip cu maşini contorsionate pe probele din Finlanda. O lecţie indirectă pentru vitezomani.

Finlanda, o ţară unde raliurile sunt religie. Orice are patru roţi poate fi înscris la startul unui raliu. O colecţie impresionantă de maşini, în final o colecţie impresionantă de epave. 15 minute de acţiune, dar şi 15 minute de meditaţie. Viteză, aderenţă... rezultatul? În raliuri se termină de obicei doar cu o maşină distrusă. Pe drumurile publice rezultatul este mult mai tragic.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.