150 noi centre Mercedes Benz AMG

În contextul actualei crizei economice, anunţul Mercedes Benz de a deschide 150 de noi centre AMG în toată lumea poate părea din alt film.

150 noi centre Mercedes Benz AMG 150 noi centre Mercedes Benz AMG

Criza economică, demersurile ecologiştilor sau creditarea tot mai grea, nimic din toate aceastea nu va afecta dezvoltarea diviziei de performanţă de la Mercedes Benz. Asta pentru că producătorul german are de gând să deschidă un număr imens de showroom-uri AMG în toată lumea: 150. Majoritatea nu vor fi noi, ci în colaborare, însă sumă rămâne una semnificativă.

Efortul are rolul de a crea o identitate proprie diviziei AMG, diferită de aceea a mărcii mamă, fiecare showroom urmând să fie personalizat. Expansiunea se va realiza în principal în 15 ţări importante, printre care SUA, Japonia, China şi evident Germania. Un aspect interesant mai trebuie amintit: în fiecare din aceste reprezentanţe va fi disponibilă o linie telefonică directă cu sediul central din Affalterbach, Germania.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.