16 modele BMW restilizate fără celebra grilă dublă

Întreabă pe oricine cum recunoşti uşor un BMW într-o mulţime de maşini şi vei primi drept răspuns: mă orientez după grila frontală dublă. Bun, dar ce te faci când acest element tipic BMW dispare?

16 modele BMW restilizate fără celebra grilă dublă 16 modele BMW restilizate fără celebra grilă dublă

În cazul în care sunteţi uşor îngrijoraţi, trebuie să ştiţi că toţi designerii BMW sunt bine-mersi, sănătoşi şi în deplinătatea facultăţilor mintale. Nicio grilă dublă reală BMW nu a fost abuzată în setul de 16 fotografii prelucrate de designerul malaezian Theophilus Chin, un "Automotive Manipulator", aşa cum se intitulează chiar el pe propriul site.

Din pură curiozitate, Chin şi-a permis un artificiu artistic prin care a înlăturat cel mai popular element de design BMW implementat în 1933: grila dublă sau kidney grille. În caz că istoria vă joacă feste, BMW 303 a introdus grila dublă în portofoliul bavarezilor, element stilistic dar şi funcţional (pentru că asigura răcirea motorului cu şase cilindri) adoptat până în prezent de toată gama BMW.

La debutul primului BMW cu tracţiune faţă - da, despre Seria 2 Active Tourer este vorba - fanii BMW au luat foc şi au strigat în cor "blasfemie" mai tare ca duşmanii lui Leonidas în filmul 300, aşa că tot ce putem face este să vă lăsăm să răsfoiţi galeria foto şi să aşteptăm cu nerăbdare comentariile voastre la vederea unui X5 sau unui Seria 7 fără calandrul dublu.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.