1600 de Logan-uri chemate în service

Renault va chema în service 1.623 de autoturisme Logan vândute pe piaţa braziliană, pentru verificarea sistemului de frânare, a anunţat Thomson Financial.

1600 de Logan-uri chemate în service 1600 de Logan-uri chemate în service

Cele 1.623 de maşini Logan chemate de pe piaţa braziliană vor fi verificate la pedala de frână pentru a vedea dacă luminile de frână funcţionează correct.

Renault do Brasil, filiala locală a constructorului francez, menţionează că vânzările pe piaţa braziliană au ajuns la 2.114 de unităţi în luna august, faţă de obiectivul lunar stabilit la 1.500 de unităţi. Modelul Logan a fost lansat în Brazilia în luna iunie.

Renault a anunţat că va construi, până în 2009, cinci modele plecând de la berlina Logan.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.