1986 Buick Regal

Un pasionat canadian a transformat un Buick Regal din 1986 intr-o maşină ce este pusă în mişcare de puterea celui de la volan prin intermediul unei mecanisim de propulsie similar celui de la bicicletă.

Automobilul venit parcă din epoca Flinstone este opera unui canadian pe nume Michel de Broin, fiind numită de către acesta "Share Propulsion Car". Evident, pentru a putea fi pus în mişcare automobilul a trebuit să fie uşurat de toate componentele ce nu erau necesare, fiind rezumat acum la un şasiu sumar pe care este montată doar caroseria.

Nu mai există suspensie, motor, transmisie sau sistem electric însă maşină îşi pastrează aspectul exterior. În interior exista patru locuri, fiecare dotat cu un set de pedale pentru a ajuta la propulsia maşinii, viteza maximă fiind de 15 km/h.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.