2 milioane de Skoda Fabia

Modelul de clasă mică al constructorului ceh a atins de curând cifra de 2 milioane, număr la care sunt contorizate evident și exemplarele primei generații.

2 milioane de Skoda Fabia 2 milioane de Skoda Fabia
Modelul cu numărul 2 milioane ce a ieșit de pe liniile de producție ale fabricii din Mlada Boleslav este o Fabia Combi Sport 1,4 vopsită în Satin Grey. Lansată în ianuarie 2008, versiunea break a ajuns până acum la peste 19.000 de clienți, pentru ca împreună cu versiunea hatchback să atingă aproape 64.000 de unități vândute de la începutul anului până acum, o creștere de 8,5% comparativ cu anul trecut.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.