2.575 km autonomie pentru un Dodge RAM

Poţi să te lauzi că ai un pickup american care are o autonomie de 2.575 km, să nu te lauzi în schimb cu volumul rezervorului sau cu preţul unui plin.

2.575 km autonomie pentru un Dodge RAM 2.575 km autonomie pentru un Dodge RAM

Dodge a prezentat un concept numit RAM Long-Hauler. Un monstru care are la bază şasiul lui RAM 5500 pe care sunt construite camioanele uşoare în concepţia americanilor. Sub capotă ascunde un diesel Cummins de 6,7 litri care dezvoltă 350 CP şi 880 Nm. Vehiculul are un ampatament cât lungimea unei limuzine de lux, adică 5,02 metri. Asta înseamnă că poate fi configurat cu o cabină "MegaCab" cu patru uşi care oferă posibilitatea obţinerii din scaune şi bancheta spate a unui pat cu lungimea de 2,43 metri.

Conceptul mai presupune şi o suspensie pneumatică reglabilă automat. Pentru impresie artistică au fost alese nişte jante de 19,5 inch. Şi totuşi maşinuţa asta oferă o autonomie de 2.575 km. Teoretic trebuie să aibă un rezervor destul de generos. Rezervorul principal adăposteşte 613 litri. Mai există un rezervor secundar, probabil cel de urgenţă care mai primeşte şi el 227 litri. Un plin înseamnă pentru acest concept 840 litri. Cât costă un plin, noi ne-am îngrozit. Şi încă ceva, maşina are o masă de 17.045 kg.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.