2008 Dodge Challenger SRT8

Cam aceasta este atitudinea în presa auto, acolo unde fiecare publicaţie caută să fie prima care oferă informaţii în exclusivitate despre un nou model.

2008 Dodge Challenger SRT8 2008 Dodge Challenger SRT8
Dodge Challenger SRT8Deşi premiera este anunţată pentru Salonul Auto de la Chicago iar producătorul a impus un embargou presei cu privire la pozele cu noul Dodge, iată că acestea au ajuns pe internet, din ceea ce pare mai mult o eroare. Revista 'Car and Driver' a trimis cititorilor săi două mostre de coperţi pentru primirea unui feedback în ceea ce priveşte designul general. Dar din fericire pe aceasta copertă se regăsea noul Challenger, pe care unii dintre cititori nu s-au sfiit să-l scaneze şi să-l publice pe internet.

În urma acestei operaţiuni nici celelalte publicaţii nu au stat cu mână în sân şi au dat publicităţii şi pozele deţinute de ele. În ceea ce priveşte informaţiile tehnice trebuie să aşteptam cel mai târziu până la apariţia comunicatului de presă oficial.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.