2008 Vandenbrink 599 GTO

Autor: Andrei Nan 25 mai 2007 Știri auto

Michiel van den Brink şi-a creat o adevărată reputaţie în ultimii ani prin felul în care foloseşte, la maxim, posibilităţile date de Photoshop, realizând numeroase modele reuşite de inspiraţie Ferrari. Ultima sa creatie, bazată pe viitorul 599 GTO, s-a bucurat de un real succes, hotărându-se ca proiectul să devină realitate şi 5 exemplare să fie produse.

Orice fan adevărat Ferrari va recunoaşte ca sursă de inspiraţie modelul original 1962 250 GTO, chiar dacă unii cârcotaşi vor putea observa asemănări cu Ford GT sau TVR. Multe detalii prezente pe originalul model din epoca de aur se regăsesc şi pe Vanderbrink 599 GTO, dintre care amintim doar cele trei guri de aer situate deasupra grilei faţă duble şi branhiile laterale.

Hietbrink Coachbuilding se va ocupa de asamblarea propriu-zisă a maşinii, evident după specificaţiile lui Michiel van den Brink, care ar putea alege între o caroserie de aluminiu şi una din fibră de carbon. Dacă noul 599 GTO va fi mai bun decât unul original rămâne de văzut, însă seria limitată de 5 exemplare, în care va fi asamblat, l-a facut extrem de dorit, astfel că deja sunt vândute 3 bucăţi.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:



Comentarii
Inchide