2008 Vandenbrink 599 GTO

Apărut iniţial ca un simplu exerciţiu de design, modelul desenat pornind de la noul 599 GTO va avea, se pare, o versiune reală, gată să străbată numeroase tururi de circuit.

2008 Vandenbrink 599 GTO 2008 Vandenbrink 599 GTO

Michiel van den Brink şi-a creat o adevărată reputaţie în ultimii ani prin felul în care foloseşte, la maxim, posibilităţile date de Photoshop, realizând numeroase modele reuşite de inspiraţie Ferrari. Ultima sa creatie, bazată pe viitorul 599 GTO, s-a bucurat de un real succes, hotărându-se ca proiectul să devină realitate şi 5 exemplare să fie produse.

Orice fan adevărat Ferrari va recunoaşte ca sursă de inspiraţie modelul original 1962 250 GTO, chiar dacă unii cârcotaşi vor putea observa asemănări cu Ford GT sau TVR. Multe detalii prezente pe originalul model din epoca de aur se regăsesc şi pe Vanderbrink 599 GTO, dintre care amintim doar cele trei guri de aer situate deasupra grilei faţă duble şi branhiile laterale.

Hietbrink Coachbuilding se va ocupa de asamblarea propriu-zisă a maşinii, evident după specificaţiile lui Michiel van den Brink, care ar putea alege între o caroserie de aluminiu şi una din fibră de carbon. Dacă noul 599 GTO va fi mai bun decât unul original rămâne de văzut, însă seria limitată de 5 exemplare, în care va fi asamblat, l-a facut extrem de dorit, astfel că deja sunt vândute 3 bucăţi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.