2009 Dodge Challenger SE 250 CP V6

Dodge a lansat la Salonul Auto de la New York noul Challenger SE dotat cu un V6 de 250 CP, ce urmează a fi comercializat de la un preț de 20.000 de dolari.

2009 Dodge Challenger SE 250 CP V6 2009 Dodge Challenger SE 250 CP V6
Ce inseamnă 20.000 de dolari? Aproximativ 14.000 de euro. Și ce îți cumperi în Romania de 14.000 de euro? Un Golf 5 în echiparea de bază cu un motor de 1,4 litri și 80 CP. Dar în Europa de Vest? În cel mai bun caz un model de clasă mică în echipare medie. În SUA însă, poți cumpară noul Dodge Challenger SE.

"Dacă vă interesează o mașină la aproape 20.000 de dolari, care este atât cool cât și accesibilă, atunci noul nostru Dodge Challenger SE e mașina cautată", a adaugat Jim Press, Chrysler LLC Vice Chairman and President. Este adevarat, e mașină americană, poate are un consum mare sau materiale de interior nu foarte strălucite. Dar la 20.000 de dolari primeși un motor V6 de 250 CP, pe care în Europa îl poți atinge doar de la un preț dublu în sus. Iar asta nu e tot: noul model este dotat cu MyGIG infotainment system, interfață pentru iPod, un sistem de sunet Boston Acoustics cu UConnnect și Bluetooth și recunoașterea vocii în engleză, franceză și spaniolă. Impresionant cel puțin.Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.